REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi personeline İhale Kanunu semineri

Pamukkale Belediyesi personeline İhale Kanunu semineri

Pamukkale Belediyesi personeline, Sayıştay Uzman Denetçisi Mustafa Meşe tarafından İhale Kanunu konusunuda eğitim semineri veriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 13:31

Karahayıt’taki bir otelde düzenlenen eğitim seminerine Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir, birim müdürleri ve ilgili belediye personeli katıldı. Sayıştay Uzman Denetçisi Mustafa Meşe, belediye personeline 2887 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Sayılı Kamu İhale Kanunu konularında bilgileri aktardı.

Sayıştay Uzman Denetçisi Mustafa Meşe, Pamukkale belediyesi personeline Devlet İhale ve Kamu İhale kanunlarını tüm detaylarıyla anlatırken, ‘’İhalelerde saydamlık ve hukuk yolunun açık olması demokratik bir ülke olmanın gereğidir’’ dedi.

Kurum içi eğitimlere büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir ise, “Personelimiz hizmet verirken, her konuda eğitimli ve bilgili olmak durumunda. Hatasız olarak en iyi şekilde halkımıza hizmet görevimiz. Bu nedenle kurum içi eğitimleri çok fazlasıyla önemsiyoruz. Eğitimlerle daha etkin bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Ben eğitimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Yine belirli aralıklarla kurum içi eğitimlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu