REKLAMI GEÇ

Şehit Doğan Acar için mevlit okutuldu

Şehit Doğan Acar için mevlit okutuldu

Pamukkale Belediyesi, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerin hain saldırısında terhis olduğu gün şehit düşen Doğan Acar için mevlit okuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2015 Pazartesi, 11:03

Şehit Komando Er Doğan Acar için Akhan’daki baba evinde 52. gün mevlidi okutuldu. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen mevlide İlçe Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Avdullah Sevinçli, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, şehidin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Türk bayrağının da dağıtıldığı mevlitte 1.500 kişiye yemek ikram edildi. Pamukkale Belediyesi’nin İkram Çeşmesi ile de mevlide katılanlara çay ve limonata ikramı yapıldı.

Anne Fatma Acar, yaşadığı acıyı “İçimden konuşmak gelmiyor. Sözler boğazıma diziliyor” sözleriyle dile getirirken, baba Mehmet Acar mevlide katılanlara teşekkür etti. Şehidin ağabeyi Şahin Acar ise, “Bugün düğün yemeği için toplansaydık keşke. İçimiz yanıyor” diye konuştu.

denizli-pamukkale-belediyesi-sehit-dogan-acar-icin-mevlit-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu