REKLAMI GEÇ

Gürlesin istedi Göksu görevi bıraktı

Gürlesin istedi Göksu görevi bıraktı

Pamukkale Belediyesi’nde şok… Başkan Hüseyin Gürlesin istedi, Başkan Yardımcısı Fahrettin Göksu görevini bıraktı. Yerine meclis üyesi Adnan Kaya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 13:02

Pamukkale Belediyesi, başkan yardımcılığı görevindeki değişiklikle sarsıldı. 30 Mart 2014 yerel seçiminin ardından Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Göksu görevinden ayrıldı.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerinin bağlı olduğu Fahrettin Göksu’nun görevden ayrılmasının ardından, yerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaya atandı.

GÜRLESİN: AYRILMASINI BEN İSTEDİM
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, konuyla ilgili Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Fahrettin Göksu arkadaşımız ile yerel seçimlerden sonra birlikte çalışmaya başladık. Bizim için performans çok önemli. Buna ayak uyduramayan arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıyoruz. Fahrettin Göksu’ya ayrılmasını ben söyledim, o da ayrıldı. Bundan sonra belediye meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edecek” dedi.

YENİDEN GÖREV DAĞILIMI OLACAK
Fahrettin Göksu’dan boşalan başkan yardımcılığı görevine AK Partili Meclis Üyesi Adnan Kaya’nın getirildiğini açıklayan Gürlesin, başkan yardımcıları arasındaki görev dağılımının yeniden yapılacağını belirtti.

Yorumlar

Muhammed   -  Bağlantı 9 Ekim 2015, 00:01

Fahrettin GÖKSU Adamin kralidir denizlinin her bolgesini karis karis bilir alt yapi olsn vs bütün calismalari saglamdr ve isini en iyi sekilde severek yapar.Fahrettin baskanin bu calismasinin altnda ezilen Hüseyin Bey dogal olarak bundan rhtsz olmstr

ARİF SUSMAZ   -  Bağlantı 6 Ekim 2015, 14:18

YA BAŞKAN BIRAK ALLAH AŞKINA.FAHRETTİNİ TANIMASAK YUTTURCAN.BİR İPDE 2 CAMBAZ OYNAMAZ MİSALİ SES ÇIKARMAYAN BİR ADAM ALMAK İÇİN GÖKSUYU SUSTURDUN.KILIF UYDURMAK İÇİNDE ÇALIŞMALARINI YETERSİZ BULDUM DEDİN..KILIF UYDU.BİZ BLİRİZ KİMİN ÇALIŞIP ÇALIŞMADI

OSMAN SERT   -  Bağlantı 18 Eylül 2015, 14:15

BAKIN ,SAYIN DENİZLİ ‘ LER . ÇALIŞAN İNSANLAR SEVİLMİYOR BU MEMLEKETTE, HÜSEYİN GÜRLESİN E BASKI YAPIN, BU YANLIŞTAN DÖNSÜN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık