REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

Pamukkale Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre işçilere yıllık ortalama yüzde 16 zam yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 09:59

Pamukkale Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, sendika temsilcileri, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Veli Demir, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Fahrettin Göksu ve işçiler katıldı. 2 yıl geçerli olacak sözleşmeye göre işçilere yıllık ortalama yüzde 16 zam yapıldı.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, Pamukkale Belediyesi’nde imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle elde edilen artışın bölgede en iyi oran olduğunu vurgulayarak, “Başkan’ımız Hüseyin Gürlesin ve Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Dengeleri gözeten, hakkaniyet ölçüsünde çok güzel bir anlaşmaya imza atıldı. Sözleşmemiz Mart itibariyle 2 yıl süreyle geçerli olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, çalışanlarımızın emeğinin karşılığını vermek, iş barışı ve huzurunu kalıcı kılmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını vurgulayarak, “Biz çalışanlarımıza değer veriyoruz. Pamukkale Belediyesi’nde hem hakların verilmesi hem de insanlarımıza verdiğimiz değerin hissettirilmesi anlamında en iyi noktada olduğumuzu düşünüyorum. Sıklıkla da çalışanlarımızla çeşitli ortamlarda ve aktivitelerle bir araya gelerek kaynaşıyor ve bir aile olarak birlikte yürüdüğümüzü gösteriyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, toplu iş sözleşmesini imzaladı.
İmza töreni sonrası işçilerle birlikte yemek yenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu