REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden apart taraması

Pamukkale Belediyesi’nden apart taraması

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırlarındaki apartlarla ilgili genel bir tarama çalışması başlattı. Başkan Hüseyin Gürlesin, çalışmayı “Nerede apart var? Projesi var mı? Kayıtlı mı bunları beliryeceğiz” diye açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 10:40

Son yıllarda hızla yaygınlaşan ve daha çok Pamukkale Üniversitesi çevresinde yapılan apartlar, sık sık gündeme geliyor. Bazen “kimler kalıyor belli değil”, bazen “buralarda kalanlar komşularını rahatsız ediyor” eleştirilerinin yöneltildiği apartlar, şimdi de Pamukkale Belediyesi’nin başlattığı tarama çalışmasıyla gündemde.

KAYIT ALTINA ALINACAK
Tarama çalışmasıyla ilgili denizlihaber.com’un sorularını yanıtlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Yaptığımız iş çok net. Genel bir tarama yapıyoruz. Bununla neyi amaçlıyoruz? Apart projeli mi ona bakacağız. Yani daire olarak yapılıp sonradan apartamı çevrilmiş? Çevrildiyse kaydı var mı? Vergisi ödeniyor mu? Bu çalışmanın sonunda apartlar kayıt altına alınmış olacak” dedi

GİRİLMEDİK APART KALMAYACAK
Muhtarlıklarda kaydı bulunmayan ama barınma için kullanılan apartlar bulunduğu yönünde şikayetler aldıklarını kaydeden Gürlesin, “Daha önce de söylediğimiz gibi, bizim görevimiz asayiş temini değil. O emniyetin, jandarmanın görevi. Başlattığımız çalışmada nerede, kaç apart var, projeli mi ve projesi varsa ona uygun yapılmış mı, kayıtlı mı, vergileri ödeniyor mu bunları tespit etmek” diye konuştu.

Yorumlar

hizmet   -  Bağlantı 9 Temmuz 2015, 14:32

herşey daha iyi hizmet için

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı