REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden evde bakım hizmeti

Pamukkale Belediyesi’nden evde bakım hizmeti

Pamukkale Belediyesi, yaşlılara ve engellilere yönelik evde bakım hizmetleri sunuyor. Çalışma kapsamında, 100’ün üzerinde ailenin evleri temizlendi, ev tadilatları yapıldı, saç-sakal tıraşı gibi hizmetler sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 11:40

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine ekipler göndererek, temizlik ve saç sakal tıraşı gibi kişisel bakım olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturulmasını sağlıyor.

denizli-pamukkale-belediyesi-evde-hizmet-1

Çalışma kapsamında, kısa süre içinde 100’ün üzerinde yaşlı ve engelli ailenin evleri temizlenirken, ev tadilatı ve diğer ihtiyaçları da giderildi. Ayrıca bin haneye ulaşılarak, yaşlı ve engellilere saç-sakal tıraşı olmaları sağlandı.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”
İlçede ihtiyaç sahibi yaşlı, engelli, hasta vatandaşların ellerinden tutarak onlara yönelik projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin sıradan belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda birçok çalışmayı hayata geçirdik, yeni projelerimizi hazırladık. Oluşturduğumuz temizlik ekibimiz, kişisel bakım ekibimiz, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı, engelli vatandaşlarımızın evlerine gidip ellerinden tutarak başta temizlik, kişisel bakım olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için aralıksız çalışıyor” dedi.

denizli-pamukkale-belediyesi-evde-hizmet-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu