REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden Hayır Yemeği

Pamukkale Belediyesi’nden Hayır Yemeği

Pamukkale Belediyesi, Deliktaş Mahallesi’nde 1000 kişilik hayır yemeği verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 15:27

Deliktaş Mahallesi Hacı Hasan Cami’si avlusundaki hayır yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile çok sayıda protokol üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

denizli-pamukkale-belediyesi-hayir-yemegi-ic

ZOLAN’DAN DELİKTAŞ’A MÜJDE
Başkan Zolan, İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerinde alt yapının baştan aşağıya değiştirilmesine başlandığını söyledi. İçmesuyu hattının tamamen değişeceğini, yağmursuyu hattının ilk defa yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, “Yağmur suları artık kanalizasyona bağlanmayacak. Artık bundan sonra evlere kanalizasyon basmayacak. Kanalizasyon hatları da yine aynı şekilde baştan aşağıya değişecek. Doğalgaz zaten geldi. İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş’ta alt yapı maliyeti KDV’yle birlikte 120 milyon liradır. İnşallah 1,5 yıl içinde çalışmalar tamamlanacak. Ardından da Pamukkale belediyemiz üst yapısını yapacak. Yollarımız, caddelerimiz, sokaklarımız ve kaldırımlarımız da dört dörtlük olacak” dedi.

DELİKTAŞ’A KÜLTÜR MERKEZİ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise mahallenin tüm eksiklerinin giderileceğini belirterek, “Pamukkale Belediyesi olarak Deliktaş Mahallemize 4380 m2 bir yer satın almak üzereyiz. Mecliste alımı gündeme gelecek. Arsa sahibiyle de anlaşma sağladık. Alınca buraya büyük bir kültür merkezi yapmak istiyoruz. İçinde neler olacak neler. Birçok aktiviteler yapılabilecek. Toplantı salonları, kreşi, bilgi evleri ve kurs merkezleri olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı