REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden okul müdürlerine yemek

Pamukkale Belediyesi’nden okul müdürlerine yemek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçesi sınırları içerisindeki okulların müdürlerini verilen yemekte bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2015 Çarşamba, 13:53

Dedeman Otel’deki yemeğe, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ile ilçedeki okulların müdürleri katıldı. tek tek dolaşarak öğretmenlere karanfil dağıttı, yaşlı öğretmenlerin ise ellerini öptü.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, burada yaptığı konuşmada, Öğretmenler Günü’nde yaptığı jestten dolayı Gürlesin’e teşekkür etti.

pamukkale-ogretmenler-gunu-ic

Başkan Gürlesin de, eğitime her zaman önem ve destek verdiklerini belirterek,”İlçemizde 157 devlet okulu var. Bunların 100 tanesine dolaylı olarak katkı vermeye çalıştık. Önümüzdeki süreçte hizmet almayan diğer okullarımıza da ulaşmak istiyoruz. Her okulda en az 3-4 eserimiz olsun istiyorum. Ne ihtiyaçsa bunları tamamlamaya çalışacağız. Şartlarımız elverdiği şekilde desteğimiz sonuna kadar sürecek. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru da, ülkelerin ileriye gitmesinde, refah ve mutluluğun artmasında öğretmenlerin ve okul idarecilerin büyük payı olduğuna dikkat çekerek, “Güzel şeyleri yapmak için birbirimize inanıyor ve güveniyoruz. Özellikle siz eğitim camiasındaki müdürlerimize ve öğretmenlerimize çok güveniyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli genelinde eğitimde başarı elde eden okulların yöneticilerine plaket verildi. Bu arada Gürlesin, Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’na gittiği yıllarda öğretmeni olan Sevim Tosun’un anısına eşi Rıza Tosun’a bir plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu