REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden Ramazan etkinliği

Pamukkale Belediyesi’nden Ramazan etkinliği

Pamukkale Belediyesi, bugün başlayan Ramazan ayı ile ilgili olarak özel programlar hazırladı. Karahayıt’ta 16 gün boyunca geleneksel Ramazan gecelerinin yaşatılacağı etkinlikler düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 09:47

 

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayına özel olarak program düzenledi. Etkinliklerle ilgili bilgi veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ramazan etkinliklerinin çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri düzenleneceğini, amaçlarının Ramazan atmosferini yaşatmak olduğunu söyledi.

Ramazan programını izlemek isteyenler için beş noktadan servis araçlarının kaldırılacağını ifade eden Gürlesin, “Ramazan imsakiyelerimizin arkasında ay boyunca yapılacak olan etkinliklerin programı mevcut. Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlencelerle vatandaşlarımızın farklı bir Ramazan ayı yaşamasını sağlayacağız. Yatsı namazına kadar çocuklara yönelik programlar olacak. Teravihten sonra ise sanatçılar sahne alacak. Bu arada sürpriz çekilişler ve ödüller de verilecek” dedi.

İLK PROGRAM 8 HAZİRAN’DA
8 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek ilk etkinlikte “Meddah-ı Fakir Yusuf Duru ile Ramazan Geceleri” programı, tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi sunulacak. 9 Haziran’da ezgi sanatçısı Fatih Koşan sahne alırken, 10 Haziran Cuma akşamı Eşref Ziya Terzi Pamukkaleliler ile bir araya gelecek. Haftanın son etkinliği ise 11 Haziran akşamı Grup Genç konseri olacak. Ramazan ayının ikinci haftasının ilk etkinliği 15 Haziran Çarşamba günü Recep Demirkaynak’ınstand-up gösterisi olacak. 16 Haziran Perşembe günü sohbet programı yer alırken, 17 Haziran’da ise ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül vatandaşlarla bir araya gelecek. İkinci haftanın son etkinlik gününde ise 18 Haziran Cumartesi akşamı Aykut Kuşkaya sahne alacak.

22 Haziran Çarşamba akşamı ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, 23 Haziran Perşembe akşamı Denizlili ilahiyat profesörü Cevat Akşit, 24 Haziran Cuma günü ilahi sanatçısı Hasan Dursun Denizlililer ile buluşacak. 25 Haziran Cumartesi akşamı Naat Gecesi programı gerçekleşecek.

29 Haziran Çarşamba akşamı sohbet programıyla devam edecek Ramazan geceleri programında, 30 Haziran Perşembe akşamı ‘Burak Abi ile çocuk şarkıları’ yer alacak. Kadir Gecesi’ne denk gelen 1 Temmuz Cuma gecesi ise önemli isimler Pamukkaleli vatandaşlarla buluşacak. Ramazan etkinlikleri tasavvuf sanatçısı Mustafa Demirci’nin 2 Temmuz’daki programıyla sona erecek.

SERVİS ARAÇLARININ KALKACAĞI YERLER
Karahayıt’taki etkinlikleri izlemek isteyenler için Anafartalar Pazaryeri, Delikliçınar Yeni Camii, Fatih Pazaryeri, Akvadi Parkı market önü ve Bağbaşı Prof. Dr. Cevat Aşit Öğrenci Yurdu önünden program günleri saat 21.15’te ücretsiz servisler kaldırılacak.

Yorumlar

merve   -  Bağlantı 8 Haziran 2016, 01:28

Saat olarak iftar ve teravih arasına denk geliyor.İsteyen karahayıtta bulunan camide gayette kılabilir.Muhtemelen oradaki ticari olarak hareketlendirmeyi artırmak için yapılmıştır bu tarz etkinlik.

mustafa   -  Bağlantı 6 Haziran 2016, 16:35

Bu işlemlerin birde müspet ve muhafazakar görünen belediyeler tarafından yapılması insan üzülüyor. sanki bizlere ramazan bir eğlence oyun oynaş ayı imiş gibi bir alıştırma gayreti mi var….

Ali   -  Bağlantı 6 Haziran 2016, 11:29

Tam terafih başlayacağı saate ayarlanmış böyle bir ramazan böyle bir sünnet yoktur ramazanda eğlence değil ibadet vardır…
allaha havale ediyorum sizi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu