REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’ne traverten ve horozlu logo

Pamukkale Belediyesi’ne traverten ve horozlu logo

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla kurulan ve 30 Mart yerel seçiminin ardından hizmet vermeye başlayan Pamukkale Belediyesi,düzenlediği anketle logosunu belirledi. Denizli horozu ve traverten figürlerinden oluşan logo, meclis tarafından onaylandığında kullanılmaya başlanacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 12:58

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenlediği basın toplantısında, 57 günlük icraatlarını değerlendirdi, 25 Nisan- 15 Mayıs tarihleri arasında belediyenin resmi sitesinde gerçekleştirilen logo anketinin sonuçlarını da açıkladı.

YÜZDE 47,5 OYLA BİRİNCİ SEÇİLDİ
Pamukkale Belediyesi için üç ayrı logo çalışması yapıldığını, bunların internet ortamında vatandaşların beğenisine sunulduğunu anlatan Gürlesin, sanal ortamda 5 bine yakın vatandaşın oylamaya katıldığını, katılımcıların yüzde 47.5’inin beğenisini kazanan Denizli horozu ve Pamukkale travertenleri figürlerinin yer aldığı logonun birinci seçildiğini, Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantılarında onaylanması durumunda bu logonun kullanılacağını söyledi.

GÜRLESİN’E 4 YARDIMCI
Basın toplantısında belediye başkan yardımcılarını da kamuoyuna tanıtan Hüseyin Gürlesin, 2004-2009 yıllarında BağbaşıBelediyesi’nde meclisüyesi olarak görev yapan ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Fahrettin Göksu ile Selim Arkan belediye başkan yardımcılığına getirildiğini açıkladı.

İstanbul’un Eminönü, Fatih ve Beyoğlu belediyelerinde görev yapan Denizlili Veli Demir’in de Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandığını belirten Gürlesin, Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi sekretaryasını yürüten Abdullah Sevinç’i de kendi inisiyatifini kullanarak belediye başkanlığına getirdiğini söyledi.

“İÇKİLİ YERLER PAMUKKALE’Yİ YARALADI”
Gürlesin, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Pamukkale ve Karahayıt’ayapılacak yatırımlar ile ilgili soruya Gürlesin, “Adımız Pamukkale ama şu anda Pamukkale’den yararlanamıyoruz. Biliyorsunuz ki, İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla Pamukkale’nin gelirlerine Kültür ve Turizm Bakanlığı el koydu. Ancak geri almak için çalışmalarımız devam ediyor. Pamukkale’nin sorumluluğu büyükşehir veya Pamukkale Belediyesi’ne verilmesi doğru bir karar olacaktır” yanıtını verdi.

Pamukkale ve Karahayıt’ın günübirlik turizmden kurtulması için imar ve tanıtımı için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını kaydeden Başkan Gürlesin, “Burası yıllardan beri ihmal edilmiş ve bir gerçek var ki o da, buradaki içkili yerler Pamukkale’yi yaralamıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu