REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nin stratejik planı Düzce’den aşırma

Pamukkale Belediyesi’nin stratejik planı Düzce’den aşırma

Pamukkale Belediyesi’nin geçen hafta onaylanan 2015-2019 Dönemi Stratejik Planı’nın Düzce Belediyesi’nin 2010-2014 Stratejik Planı’ndan aşırma olduğu ortaya çıktı. Planın birçok bölümü Düzce Belediyesi’nin planıyla aynı. Öyle ki; planın 47. Sayfasındaki “Düzce” kelimesi gözden kaçtı, değiştirilmedi. Bu bölümde, “Düzce İli ile ilgili yapılan birçok araştırma ve raporun incelenerek değerlendirilmesi sonucunda ortaya çıkmıştır” ifadeleri yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 09:47

Pamukkale Belediyesi’nin 5 yılının planlandığı 2015-2019 Dönemi Stratejik Planı, tam bir skandal. Çünkü plan Düzce Belediyesi’nin internet sitesindeki 2010-2014 Dönemi Stratejik Planı’ndan aşırma. Planda birçok bölüm, Düzce Belediyesi’nin Stratejik Planı ile aynı.

GÖZLERİNDEN KAÇMIŞ!
Plan, üzerinde küçük değişiklikler yapılarak, “Düzce” yerine “Pamukkale” yazılarak uyarlanmış. Ancak 47. sayfadaki açıklama bölümündeki “Düzce” kelimesi gözden kaçmış. Burada, “Stratejik Planın önemli bir unsuru olan GZFT Analizi, paydaş anket sonuçlarından, kurum çalışanlarının görüşlerinden, Düzce İli ile ilgili yapılan birçok araştırma ve raporun incelenerek değerlendirilmesi sonrasında ortaya çıkmıştır” deniliyor. Bu bölüm, Düzce Belediyesi’nin Stratejik Planı ile kelimesi kelimesine aynı.

VERİLER DE HATALI
Planda ayrıca Pamukkale Belediyesi sınırları içindeki sağlık kurumları hakkında bilgiler içeren tabloda, ilçede hastaneye bağlı semt kliniği ile Ağız icve Diş Sağlığı Merkezi bulunmadığı gösteriliyor. Oysa Pamukkale ilçesi sınarlarında bir semt polikliniği ile ağız ve diş sağlığı merkezi var. Bu da planın aşırma olduğu ve hazırlanırken gerekli araştırmanın yapılmadığını gözler önüne seriyor.

MHP’Lİ ER: “BU EMEK GASPIDIR, CİDDİYETSİZLİKTİR”
Pamukkale Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Dr. Erdoğan Er, “Bu plan Pamukkale İlçesi’nin değil, Düzce Belediyesi’nin gelecek 5 yılının planlamasıdır. Bu bir intihaldir, aşırmadır. Başkalarının emeğinin gasp edilmesidir. Yapılan işi ciddiye almamaktır. Neresinden bakarsanız bakın bir skandaldır” dedi.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 15 Ekim 2014, 14:30

Bu habere “bekircapar@outlook.com.tr” mail adresi belirtilerek, “Bekir Çapar” ismi ile yapılan yorum sehven onaylanmış, sözkonusu yorum, içerdiği iddialar nedeniyle yayından kaldırılmıştır. CHP Bekilli ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bekir Çapar, mail adresinin ve yorumun kendisine ait olmadığını, bunun kötü niyetli bir girişim olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı: Adım kullanılarak yapılan yorum, bana ait değildir. Bu yorum iftiradır. İl Genel Meclisi’nde 5 yıl birlikte görev yaptığım Hüseyin Gürlesin ve birlikte çalıştığım Başkan Yardımcısı hakkında böyle bir ithamda bulunmam sözkonusu olamaz. Yorum yapılan IP adresi ile ilgili hukuki yollara başvuracağım ve yasal yollardan hakkımı arayacağım.

bilal er   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 22:58

şüphesiz ki aşırmayı bizden öğrenecek değiller!

alican   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 17:57

yapıyorsun madem dikkatli yap değil mi şimdi bu durumher yöne yorumlanabilir ve belediye kendini komik duruma düşürmektedir

Hakan MERİÇ   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 13:58

Ulan madem aşırmaca yaptınız, bari oturunda yeniden yazın.Bu kadar da tembellik olmazki be.Yazıklar olsun.Alın sizi yönetenlerin nasıl adamlar olduğunu burdan anlayın..

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 11:44

Aşırmayın,Kendi planınızı yapın.Pamukkalenin planını yaparken cibali-mübaha Yardım edilir.!!!!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu