REKLAMI GEÇ

Pamukkale-Beyağaç belediyelerinden işbirliği

Pamukkale-Beyağaç belediyelerinden işbirliği

AK Partili belediyelerin dayanışması. Pamukkale Belediyesi, Beyağaç Belediyesi’ne hizmetlerde kullanması için 2 otomobil ile kamyonet, kamyon, traktör, römork ve su tankerini düşük bir bedelle verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2016 Cuma, 13:54

Araçların devriyle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay tarafından imzalandı. Daha önce benzer bir katkıyı Babadağ Belediyesi’ne yaptıklarını anımsatan Gürlesin, şimdi de 2 otomobil ile kamyonet, kamyon, traktör, römork ve su tankerinden oluşan 7 aracı Beyağaç Belediyesi’ne sembolik bir bedelle verdiklerini söyledi.

İhtiyaçları noktasında küçük ilçe belediyelerine destek olmaya devam ettiklerini belirten Gürlesin, “Denizli’mizin her köşesine hizmetin gitmesi bizleri de mutlu eder. Pamukkale Belediyesi olarak imkanlarımızla küçük ilçelerimizin de elinden tutmak, destek olmak istiyoruz. Araç parkımızda yer alan bazı araçları satışa çıkardık. Öncelikli olarak da küçük belediyelerimizin ihtiyaçlarını düşünerek, bir yöntem belirledik ve araçlarımızı satmak yerine, onlara destek amacıyla vermeyi öngördük. Bu uygulamamızı önce Babadağ Belediyesi ile yaptık. Şimdi de Beyağaç Belediyesi’ne katkı veriyoruz” dedi.

Desteğinden dolayı Gürlesin’e teşekkür eden Beyağaç Belediye Başkanı Akçay ise, “Desteğinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ediyorum. Belediye olarak halkımıza hizmet etmek zorundayız. Bu hizmetleri yaparken makine ve ekipman parkına ihtiyaç var. Küçük bir belediye olarak maddi imkanların kısıtlı olması nedeniyle araç ve ekipman anlamında sıkıntılarımız vardı. Sağ olsun Hüseyin Başkanımız ihtiyaçlarımız doğrultusunda 7 adet aracı hizmetimize sundu, destek oldu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu