REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de cami temizlik ekibi

Pamukkale’de cami temizlik ekibi

Pamukkale Belediyesi, beş kişilik ekiple camilerde temizlik gerçekleştiriyor. Ramazan ayındaki temizlik hizmetinin kesintisiz devam edeceği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2015 Salı, 12:01

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla oluşturulan beş kişilik ekip, Ramazan ayı boyunca ilçedeki camilerde temizlik yaptı. Bu çalışmalardan birisi de Karakurt Mahallesi Gölbaşı Camii’nde gerçekleştirildi.

Temizlik çalışması yapılan camileri ziyaret eden Gürlesin, her alandaki uygulamalarla vatandaşlara hizmet götürmeye çalıştıklarını, bunlardan birisinin de cami temizlik çalışması olduğunu, beş kişilik ekibin ilçe sınırları içindeki camilerin içinin temizlenmesinden halıların yıkanmasına kadar genel bir hizmet götürülmesini sağladığını söyledi.

Ramazan öncesinde çalışmaya başlayan ekibin bugüne kadar 40’ın üzerindeki camiyi temizlediğini bildiren Gürlesin, “Tabi ki bu Ramazan ayına has bir çalışma değil, sürekli olarak devam edecek. Pamukkale İlçe sınırlarımızdaki tüm camilerimiz periyotlarla temizlenecek. Halkımızın nezdinde olumlu tepkiler alıyoruz. Önemli olan halkımıza ihtiyaç olunan noktada hizmeti götürebilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu