REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de çöp taksi dönemi

Pamukkale’de çöp taksi dönemi

Pamukkale Belediyesi, “çöp taksi” uygulaması ile ilçede temizlik hizmetlerini daha hızlı hale getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 11:15

Pamukkale Belediyesi, çöp taksi uygulamasını başlattı. Küçük olması nedeniyle tüm sokaklara girebilen çöp taksi, Pamukkale ilçesi sokaklarında hizmet vermeye başladı.

Pamukkale’de temizlik ve çevrenin korunmasına önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çöplerin toplanması, çevre temizliğinin sağlanması yani temiz bir Pamukkale için önemli çalışmalara imza atıyoruz. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık’ sloganıyla biz hizmetlerimizi vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Hizmet anlamında önemli bir nokta ise temizliktir. Bu konuda yıllık bütçemizden büyük bir payı çevre temizliğinin sağlanması ve korunmasına ayırıyoruz. İnsanlarımıza temiz ve yaşanabilir bir çevre sunmak en büyük görevimiz. Geldiğimiz noktada ise Pamukkale İlçemiz en temiz şehir noktasında ön sıralarda. Çöp taksi uygulamamız, yaptığımız çalışmaların önemli bir parçası olacak. Dar ve giriş noktasında sıkıntılı olan sokaklarımız başta olmak üzere caddelerde, trafik yoğunluğunun olduğu noktalarda çöp taksimiz hizmet verecek, çöpler toplanıp bertaraf edilecek. Vatandaşlarımızın telefonla ulaşmasıyla da çöp taksi ayaklarına kadar gidip o hizmeti halkımıza sunacak. Burada önemli olan çevre temizliğinin sürekli olarak en iyi şekilde sağlanmasıdır. Çöp taksi hizmetimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

VATANDAŞLAR İÇİN İHBAR HATTI
Vatandaşlarda çöp taksiyi bireysel olarak da çağırabiliyor. 444 9 220 veya 0 258 212 80 51 numaralı belediye hatlarından ulaşıp adres veren vatandaşlar, çöp taksiyi talep edebiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu