REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de muhtarlar buluşması

Pamukkale’de muhtarlar buluşması

Pamukkale Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2017 yılının ilk muhtarlar toplantısı, Akköy Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2017 Pazar, 10:56

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kamu kurumlarının temsilcileri ile Akköy, Atatürk, Yukarışamlı, Develi, Karahayıt, Pamukkale, Haytabey, Eymir, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Gölemezli, Adnan Menderes, Çerkez, Mahmut Sönmez, Oğuz, Sami Türel ve Aziziye mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Balcıoğlu, toplantıların mahallelerde yapılmasına ve taleplerin kurumlarca değerlendirilerek uygun olanlarının en kısa sürede sonuçlandırılmasına önem verdiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, hizmetler ile ilgili bilgi verdi, taleplerin belediyenin imkanları ölçüsünde değerlendirileceğini ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılacağını söyledi.

Ardından muhtarlara söz verildi. Muhtarlar mahallelerinde yaşanan sorunları anlattı, sıkıntılar ilk elde muhataplarına iletildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık