REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de seçim

Pamukkale’de seçim

Pamukkale Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumları seçimle başladı. Meclis üyeleri, encümen üyeleri, meclis başkan vekili, divan katibi ile ihtisas komisyonu üyelerini seçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2016 Pazartesi, 19:41

Pamukkale Belediye Meclisi nisan ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Meclisi’nde, üç yıl görev yapacak meclis başkan vekili, 2 asil, 2 yedek divan katibi üyeleri ile encümen üyeleri gizli, ihtisas komisyon üyeleri ise açık oylama ile belirlendi.

denizli-pamukkale-belediyesi-meclis-ic

İSİMLER DEĞİŞMEDİ
Pamukkale Belediye Meclisi’nde üç yıl görev yapacak encümen üyeleri ile meclis başkan vekili, divan katibi üyeliği için CHP ve MHP aday isim önermedi. 38 meclis üyesinden 20’sinin oyunu alan Mehmet Ali Haluk Değirmenci, yeniden meclis 1. başkan vekilliğine getirilirken, 2. başkan vekilliğine Adnan Kaya seçildi. 38 meclis üyesinden 20’sinin oyunu olan Nihat Akın ile Sibel Doğruöz divan katibi asil, Kadir Erken ve Aynur Akdemir ise yedek katip üyesi oldu. 38 üyeden 20’sinin oyunu alan Kadir Erken, Sibel Doğruöz ile Aynur Akdemir encümen üyesi olarak 3 yıl görev yapacak.

KOMİSYONLAR
Açık oylama ile yapılan seçimle de beş komisyonunun bir yıl görevde kalacak üyeleri belirlendi. Komisyonlarda AK Parti’den 3, CHP ve MHP’den 1’er üye görev aldı.

denizli-pamukkale-belediyesi-meclis-ic-1
Plan ve Bütçe Komisyonu: Alparslan Albay(AK Parti), Muharrem Özen (AK Parti), İbrahim Çelebioğlu (AK Parti), Mustafa Çallıca (CHP), Erdoğan Er (MHP)

İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Nihat Akın (AK Parti), Turgut Özkan (AK Parti), Hüseyin Karadeniz (AK Parti), Osman Bartal (CHP), Yasin Çatalok (MHP)

İdari ve Genel İşler Komisyonu: Hüseyin Kaya (AK Parti), Mehmet Ali Yılmaz (AK Parti), Kadir Keskin (AK Parti), Oral Baş (CHP), Server Muhlis (MHP)

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Arif Özeren (AK Parti), Fahrettin Göksu (AK Parti), Süleyman Gedik (AK Parti), Mehmet Cansever (CHP), Ali Şapma (MHP)

Engelliler Komisyonu: İbrahim Çelebioğlu (AK Parti), Turgay Besim (AK Parti), Arif Özeren (AK Parti), Ayşe Niğan Nazlım (CHP), Ali Şapma (MHP)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu