REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den bayram denetimi

Pamukkale’den bayram denetimi

Pamukkale Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini yoğunlaştırdı. Fırınlar, imalathaneler ve satış noktalarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayanlara ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2016 Çarşamba, 11:18

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başta fırınlar, tatlı imalathaneleri olmak üzere gıda üretimi ve satışı yapan alanlarda denetimlerine devam ediyor. Bayram öncesinde de özellikle tüketimin yoğun olduğu ekmek fırınları, tatlı imalathaneleri ve satış noktalarında denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, başta hijyen olmak üzere fırın ve imalathanelerde ekmek gramajı ve evrak denetimlerini yaptı.

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halkın sağlığının her şeyin üstünde olduğunu belirterek, bu ayda olduğu gibi her daim halk sağlığını korumak noktasında gıda üretimi yapan esnafa yönelik zabıta denetimlerinin süreceğini ifade etti.
Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçe halkımızın gönlü rahat olsun. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Denetimlerimizin amacı ilçemizdeki gıda üretimi yapan işletmelerin hijyen koşullarına uygun şartlarda üretim yapmasını sağlamak. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, görev alanları içerisinde sürekli olarak denetimlerini sürdürüyor. Mübarek Oruç ayında da ve Bayram öncesinde de halkımızın güvenli gıdaya ulaşımını sağlamak noktasında alışverişin yoğun olduğu fırınlar, tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimlerde temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı, genel temizlik ve evrakların kontrolü yapılıyor. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık