REKLAMI GEÇ

Trafiğe kapalı Gazi Bulvarı’nda kaza: 2 yaralı

Trafiğe kapalı Gazi Bulvarı’nda kaza: 2 yaralı

Trafiğe kapalı olan ve yalnızca geçiş önceliği bulunan araçlar ile halk otobüslerinin kullanması gereken yolda kaza üstüne kaza yaşanıyor. Son olayda, motosikletin yayaya çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 18:55

Trafiğe kapalı olmasına karşın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda seyreden Mehmet Aydoğan (26) yönetimindeki 41 YN 667 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Özden’e (20) çarptı.

Kazada, yaya Özden’in yanı sıra dengesini kaybederek düşen motosiklet sürücüsü Aydoğan da yaralandı.

Sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

TRAFİĞE KAPALI ANCAK, DURDURULAMIYORLAR
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, uzun süre önce alınan kararla özel araç trafiğine kapatılmıştı. Yalnızca geçiş üstünlüğü bulunan araçlar ile bu güzergahı kullanan belediye otobüslerinin geçiş yapabildiği bulvarda konan bu kurala başta resmi araçlar olmak üzere neredeyse uyan yok.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, trafiğe kapalı olmasına rağmen meydana gelen trafik kazalarında ise tam anlamıyla rekora koşuyor.

YA YASAĞI KALDIRIN, YA DA ÖNLEM ALIN
Vatandaşlar ise bu durumdan oldukça rahatsız. Bulvardaki araç trafiğinin normal yolları aratmadığını belirten vatandaşlar, “Ya önlem alın ve araç girişini durdurun, ya da yasağı kaldırın isteyen girsin. Bu sayede en azından vatandaşlar da araç trafiğine kapalı rahatlığından kurtulur ve kazalar azalmış olur” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yorumlar

Ersan TUNCER   -  Bağlantı 23 Nisan 2018, 19:22

Bu yolda sivil otomobil ve motorsikletlerin ve diğer sivil araçların geçmemesi ve her araç için HIZ SINIRI OLAN 30 km nin aşılmaması için kaç tane daha trafik kazası olması lazım acaba. Bu işin sorumlularını kaç tane daha kazanın olması tatmin edecek

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu