REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan Gürlesin’e ziyaret

Vali Altıparmak’tan Gürlesin’e ziyaret

Vali Ahmet Altıparmak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ziyaret etti. Gürlesin, Altıparmak’a ilçede yaptıkları yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2016 Cuma, 11:54

Vali Ahmet Altıparmak’ı, Pamukkale Belediyesi’ne gelişinde Başkan Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya ile daire müdürleri karşıladı. Bu ziyarette Altıparmak’a Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü eşlik etti.

PROJELERİ ANLATTI
Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Altıparmak’a ilçede yaptıkları yatırımlar, hayata geçirilen ve hazırlığı yapılan projeler hakkında bilgi verdi. Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Gürlesin, vatandaşa dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da örnek işlere imza attıklarını vurguladı.

Gürlesin ve ekibine çalışmalarında başarı dileyen Vali Altıparmak, yatırımlar ve projeler noktasında fikirlerini paylaştı.

gurlesin_ugur_erdogan_ziyaret-ic

GÜRLESİN’DEN DTO BAŞKANI ERDOĞAN’A ZİYARET
Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanlığına seçilen Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, kutladı ve başarı dileklerini iletti. Gürlesin, ““Göreviniz hayırlı olsun. Denizli Ticaret Odamız, Denizli ekonomisine, esnafına, ticari hayatına yön veren önemli bir kurum. Görevinizde inşallah başarıdan başarıya koşarsınız. Denizli Ticaret Odamıza, Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, görevi süresince Denizli’de her meslek dalına ve ekonomisine katkı koymak için çalışacaklarını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu