REKLAMI GEÇ

Vatandaşın karardan haberi yok!

Vatandaşın karardan haberi yok!

Pamukkale Belediye Meclisi CHP Grubu, meclisin oy birliği ile aldığı imar planı değişikliklerinin uygulanıp uygulanmadığını sordu. Atatürk Caddesi’ndeki kavşağın genişletilmesi ile ilgili kararı örnek gösteren CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş,”Vatandaş eski planı dikkate alarak duvar çekiyor. Neden uyarmıyoruz?” sorusunu yöneltti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2014 Salı, 11:42

Pamukkale Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantılarını tamamladı. Aralık ayı toplantısının son birleşiminde görüşülerek karara bağlanan 9 gündem maddesinden 5’ini imar planı değişikliği ile ilgili maddeler oluşturdu.

DAR SOKAKLAR GENİŞLETİLECEK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yazılı önergesi üzerine gündeme gelen Dokuzkavaklar Mahallesi’nde iki sokağın genişletilmesi ile ilgili imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Gürlesin, Pamukkale İlçe sınırları içerisinde bazı bölgelerde yaya yollarının dar olması nedeniyle itfaiye aracının geçemediğini söyledi. Bu yolların genişletilmesi ile ilgili imar planı değişikliklerin, dönem denem meclis gündemine taşınacağını söyledi.

ic

“NEDEN UYGULANMIYOR?”
İmar planı değişikliği ile ilgili kararların kamu yararına olduğunu ve vatandaşın lehine olan tüm kararlara “Evet” oyu verdiklerini hatırlatan CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş, ancak bu kararların uygulanmadığını ileri sürdü. Atatürk Caddesi’ndeki kavşağın genişletilmesi ile ilgili Ekim ayı toplantısındaki kararı örnek gösteren Baş, “Ben her gün o caddeden geçiyorum. Vatandaş bahçe duvarını çekiyor. Ama eski plan üzerinden çekiyor. Bu vatandaşı neden uyarmıyoruz. Cadde genişletilmesi ile ilgili çalışmalar başladığında o vatandaşımız mağdur olacak” dedi.
Başkan Hüseyin Gürlesin ise, bundan sonra alınan kararların vatandaşlara yazılı olarak bildirilmesini istedi.

Yorumlar

al   -  Bağlantı 27 Mart 2015, 08:26

Haber yaptığınız yerde inşaat tamamlandı fakat yol genişletme çalışması hala başlamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu