REKLAMI GEÇ

Vural: Hedefim; Mutlu Bireyler

Vural: Hedefim; Mutlu Bireyler

Geçtiğimiz haftalarda ‘Mega İlçemize Mega Projeler’ adı altında basın toplantısı düzenleyerek, projelerini kamuoyuna duyuran Başkan Vural, projeleriyle vatandaştan büyük beğeni görüyor. Seçim gezileri sırasında, seçmenine çalışmaları hakkında bilgi veren Vural, sosyal yaşam başlığında hayata geçirmek istediği projelerle mutlu bireyler yaratmayı hedeflediğini söylüyor.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2014 Pazar, 12:45

Günümüzde hayat standartlarının gittikçe zorlaştığını dikkati çeken Başkan Vural, yerel yönetimlerin, vatandaşın hayatını kolaylaştırmada en önemli önceliği olması gerekliliğinin altını çiziyor.

7’de 70’e tüm yurttaşların mutlu bireyler haline gelmesi için canla başla çalışacağını ifade eden Vural, ‘bu daha başlangıç’ diyerek, yönetime geldikleri takdirde sosyal yaşamı kolaylaştırıcı daha pek çok yeniliğe imza atacaklarını söylüyor.  Başkan Vural, sosyal yaşamda insana dair projelerini şöyle özetliyor.

KREŞLER
Uzman gözetiminde okul öncesi eğitimi alan çocukların, gerek sosyal gelişimlerinin, gerekse bilgi alma kapasitelerinin artması, ailelerin kaliteli kreş arayışını da beraberinde getiriyor. Kentin merkezi bölgelerinde belediye eliyle kuracağımız kreşler, bir yandan çocuklarımızın gelişimini düzenlerken, diğer yandan da bölgedeki büyük bir açığı kapatacak.

YAŞLI BAKIMEVLERİ
Belediyemizin sosyal sorumluluk projelerinden biri de yaşlı bakımevleri olacak. Özellikle kimsesiz, kendi gereksinimlerini karşılamaktan yoksun ve yoksul yaşlılarımızın bakımlarını üstlenecek yaşlı bakımevleri, bunun yanı sıra yerinde hizmet ekipleriyle belediyemizin hizmet ve desteklerini yaşlılarımızın ayaklarına kadar götürecek.

AİLE YAŞAM MERKEZİ
Ailenin tüm fertlerinin bir aradayken zaman geçirebileceği sosyal yaşam alanları da belediyemizin en önemli projelerinden biri olacak. Bu projeyle kentimizde gençlerin serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat yaratacak, gençlik merkezleri kurulacak, ailelerin rahatça vakit geçirmeleri sağlanacak. Bu merkezlerin yatırım ve işletmelerinde önceliğimiz her alanda olduğu gibi yöre insanımız olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık