REKLAMI GEÇ

Vural sanal alemde

Vural sanal alemde

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın seçim çalışmaları ve projeleri artık sanal alemde. Vural, artık www.ibrahimvural.com.tr adresindeki internet sitesinden de takip edilebilecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2014 Cuma, 10:49

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı olan Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, seçim çalışmalarıyla ilgili tüm detayları internet ortamına taşıdı.

Vural’ın www.ibrahimvural.com.tr isimli internet sitesi yenilendi. İnternet sitesinde Vural’ın seçim çalışmalarıyla ilgili tüm detaylar ve görseller yer alıyor. Sahada çalışırken çekilmiş fotoğrafları, seçim çalışmalarında kullanılan görseller, çalışmalarıyla ilgili son haberlerin yanı sıra tüm projelerinin detayları ile birlikte verildiği internet sitesinde, Vural’ın seçim ofislerinin adres ve iletişim bilgileri de yer alıyor.

Vural, interneti en yoğun kullanan siyasiler arasında. Şu ana kadar saha çalışmalarını Facebook ve Twitter’daki sayfalarından da anlık olarak paylaşan Vural’ın bu özelliği projelerine de yansımış durumunda. Başkan Vural’ın, e-belediye ve kenti bilgi bankası projeleri yine internet tabanlı. Başkan Vural, bu projelerle tüm belediye hizmetlerini internete taşıyıp vatandaşın ayağına götürmeyi planlarken, ilçe ile ilgili tüm istatistiksel veriyi vatandaşların kullanımı için yine internet ortamına taşımayı düşünüyor.

Engelsiz Çözüm Merkezi, Eğitim Merkezleri
Öte yandan seçim çalışmalarını da sürdüren Vural, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Minibüs durağı ziyaretinden sonra Fatih Mahallesi’ndeki çalışmalarına devam eden Başkan Vural, ziyaret ettiği bir kıraathanede engelli bir vatandaşla karşılaştı. Engelli vatandaşın adının da İbrahim olduğunu öğrenen Vural, engelli yurttaşlarla ilgili projelerini anlattı.

ic-1

Pamukkale Belediyesi’nde engelliler için özel bir birim olacağını dile getiren Başkan Vural, bu birimlerde gene engelli yurttaşların görev yapacağını belirtti. Vural, “Kuracağımız bu birimin ürettiği projeler ile engelsiz bir şehri hep birlikte kuracağız. Engelsiz Çözüm Merkezimiz öncülüğünde, ilçemizin farklı yerlerinde engelli çocuklarımızın eğitimi, engelli yaşlılarımızın bakımı ve engelli vatandaşlarımıza meslek edindirmelerine yönelik merkezler kuracağız” dedi.

ic-2

Vural şans getirdi
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın mahalle ziyaretleri renkli anları da beraberinde getiriyor. Kamuoyunda esprili kişiliği ve samimi tavrı ile büyük beğeni toplayan Başkan Vural, seçim çalışmalarında yüzlerce vatandaşın elini sıkıp sohbet ediyor. O renkli anlardan biri de, bugün Fatih Mahallesi’nde yaşandı. Başkan Vural’ın kıraathane ziyareti sırasında elini sıktığı Mehmet adlı vatandaş, oyunda kendisine çift okey geldiğini göstererek, Başkan Vural’ın kendisine uğur getirdiğini söyledi. Başkan Vural’ın da yönetime geldikten sonra Pamukkale’ye uğur getireceğini söyleyen mahalle sakini, Vural’a seçim yarışında şans diledi.

Renkli anların yaşandığı ziyarette Vural, vatandaşın esprili sohbetine atıfta bulunarak, “Sohbetimiz gibi hizmetlerimizle de yurttaşımızın yüzünü güldüreceğiz. Bizim Pamukkale’ye uğur getireceğimizi söyleyen kardeşime, içten ve esprili sohbetinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık