REKLAMI GEÇ

Vural’ın baş döndüren hızı

Vural’ın baş döndüren hızı

Geçtiğimiz hafta seçim çalışmaları için Denizli’ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP’nin Denizli Belediye Başkan Adayları’na desteğini sürdürüyor. Seçim tarihine günler kala seçim çalışmalarına tam gaz devam eden Vural’ın hafta sonu seçim mesaisi yoğun geçti. CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in eşliğiyle, Sevindik, İstiklal, Pelitlibağ, Akhan, Karataş, Cankurtaran ve Karakurt Mahallelerini gezen Vural’a ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 09:37

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’a alan çalışmalarında en önemli destek CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’den geliyor. Başkanlık yarışında, CHP’nin Denizli adaylarının çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla ilimizde bulunan Keskin, sabah saatlerinde CHP’nin adayları Vural ve Balkanay’la birlikte bir araya geldi.

ic-1

Araba Pazarında destek turları
Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, bugünkü seçim programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’le birlikte Sevindik Araba Pazarı’ndan başladı. İlginin eksik olmadığı pazaryeri gezisi sırasında pek çok vatandaş Başkan Vural ve Balkanay’a desteğini göstererek, 30 Mart seçimlerinde başarılar diledi. Daha sonra Sevindik Mahallesi sakinleriyle buluşmak için mahalleyi gezen üçlüye ilgi büyüktü. Burada konuşan Keskin, güzel bir Denizli yaratmak için vatandaşlardan destek istedi.

‘Hak eden kazansın’
Sevindik Mahallesi’nin ardından İstiklal Mahallesi’ne geçen Keskin ve Vural, burada mahalle sakinlerinin düzenlediği mevlide katıldı. Düzenlenen mevlitte, MHP’nin Büyükşehir Başkan Adayı Ali İpek’le karşılaşan Keskin ve Vural, İpek’le bir süre sohbet etti. Hak edenin kazanması yönündeki temennilerini yineleyen başkan adaylarının hoş sohbeti, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

ic-2

Gençlerden Vural’a tam destek sözü
İstiklal Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden ikili, bölge esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Esnaf ziyareti sırasında, bir işyerinin önünde reklam amacıyla palyaço kıyafeti giyen gençlerle bir araya gelen ikili, gençlerle bir süre sohbet etti. Renkli anların yaşandığı sohbet ortamında gençler, Keskin ve Vural’a, destek vereceklerinin sözünü vererek, başarılar diledi.

ic-3

İstiklal Mahallesi’nden Pelitlibağ Semt pazarına geçen partililer burada vatandaşlarla bir araya geldi. İlginin yoğun olduğu ziyaretin ardından Akhan’a geçen Keskin ve Vural, burada semt kıraathanesinde halk toplantısı düzenledi. Burada projelerini dile getiren Vural, seçim yarışına girdiği andan bu yana ziyaret ettiği semtleri dördüncü veya beşinci defa tekrar ziyaret ettiğini, bölgenin sorunlarını çok iyi, bildiğini belirterek vatandaşlardan destek istedi.

‘Karataş Mahallesi’nin kaderi değişecek’
Akhan Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan Keskin ve Vural, Karataş Mahallesi’ne geçerek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Semt kıraathanesinde konuşan Başkan Vural, Karataş’ın kaderini değiştirmeye geldiklerini ifade etti. Başkan Vural buradaki konuşmasında, Karataş’ın Denizli’nin en güzel havasına sahip bölgelerinden biri olduğunu, bölgede yayla turizminin hızlandırılacağını ve bununla ilgili önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Karataş Mahallesi’ndeki çalışmalarını tamamlayan CHP Genel Başkan Yardımcı Adnan Keskin ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Cankurtaran ve Karakurt Mahalleleri’ne geçerek seçim ziyaretlerini sürdürdü.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 10 Mart 2014, 12:31

ilçe gerçektende İbrahim başkan ile güzel olacak şuan karahayıtın güzel olduğu gibi 30 marta kadar hala daha sen karahayıtın başkanısın başkanım ben merkez efendiye vereceğim oyumu ama Pamukkale büyük ilçeliğini sizinle gösterecektir ayrı bir şehir olacaktır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu