REKLAMI GEÇ

Yeşil alana park etti, Trafik Yaşam Grubu görmezden geldi

Yeşil alana park etti, Trafik Yaşam Grubu görmezden geldi

Bağbaşı’nda bu kadar da olmaz dedirten bir trafik ihlali yaşandı. Fırından pide almak için gelen bir sürücü, lüks cipini çimlerin üzerine park etti, pidesini alıp uzaklaştı. O anları kayıt altına alan duyarlı bir vatandaş hem bu duruma, hem de paylaşımı yaptığı “Denizli Trafik Yaşam Grubu”nda bu duyarsızlığın yayınlanmamasına sert tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2018 Pazar, 12:21

Denizli’de trafik ihlallerine her an bir yenisi ekleniyor. Ama bu kez hem ihlal, hem de trafik kurallarına uyulmasını sağlamak için paylaşımlar yapıldığı söylenen ve bu amaçla kurulduğu öne sürülen “Denizli Trafik Yaşam Grubu”nun bu ihlali ısrarla sayfasına taşımaması anlaşılır türden değil.

Olay Bağbaşı’nda meydana geldi. Malum, Ramazan ayındayız ve akşam saatlerinde özellikle fırınların önü ana-baba günü gibi. Belirli bir saatten sonra iftar için pide almak isteyenler fırınlara akın ediyor.

Bağbaşı’nda bulunan bir fırına pide almak için lüks cipiyle gelen bir Denizlili, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında tali yol ile Denizli-Antalya yolu arasında bulunan çim alanın üzerine aracını park etti, fırına giderek pidesini aldı. Duyarsız sürücü, fırından çıktıktan sonra da yaptığı çok normalmiş gibi aracına binerek uzaklaştı.

O ANLARI KAYDETTİ
Mehmet Ünal, o anları ve yapılan akıl almaz ihlali fotoğrafladı. Ünal, bu ihlali, örnek olması ve bir daha böyle bir sorumsuzluğun yapılmaması için paylaşmak istedi.

TRAFİK KURALLARINA UYMAYI SAĞLAMAYI HEDEF EDİNDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR AMA
Ünal, fotoğrafı ve ihlalle ilgili düşüncelerini, Denizli’de trafik kurallarına uyulmasını sağlamak ve bu konulara dikkat çekmek için kurulduğu öne sürülen “Denizli Trafik Yaşam Grubu”na ekledi. Bu tür paylaşımların grubun admini tarafından onaylanması gerektiği için bir süre bekledi, ancak sonuç çıkmadı. Kullanıcı bir kez daha aynı fotoğraf ve tepkisini ortaya koyan yazıyı “Denizli Trafik Yaşam Grubu” sayfasına gönderdi, aradan zaman geçti yine sonuç alamadı.

BU KEZ KENDİ SAYFASINDA PAYLAŞTI
Trafik platformu olduğu iddia edilen sayfanın yöneticileri tarafından paylaşımının onaylanmaması üzerin bu kez kendi sayfasından paylaşım yapan Mehmet Ünal, hem bu ihlali yapanı, hem de paylaşımını yayınlamayan Denizli Trafik Yaşam Grubu’nu sert bir dille eleştirdi.

İhlalin fotoğrafını yayınlayan Ünal, “Burası Bağbaşı’ndaki Trabzon ekmek fırını önü. Malum Ramazan ve pide kuyrukları var, bu yeşil alana park eden arkadaş on metre öteye park etmenin yerine çimlerin üzerine park etti, pidesini aldı ve iftarını açmaya gitti. Allah kabul etsin ama eder mi bilemem artık!” notunu düştü.

DENİZLİ TRAFİK YAŞAM GRUBU’NA DA TEPKİ GÖSTERDİ
Paylaşımında Denizli Trafik Yaşam Grubu için de ayrı bir not düşen Mehmet Ünal, “Bu paylaşımı ‘Denizli Trafik Yaşam grubunda’ 2 defa eklememe rağmen onaylanmadan direk sildiler! İki olasılık var, ya bu gurup yeşil alanlardaki trafiğe bakmıyor! Ya da bu araç adminlerden birine ait! Ya sizce? 300 bin üyesi olan bir trafik gurubu bunu neden yayınlamaz?” diye sordu.

Yorumlar

yurrtaş   -  Bağlantı 27 Mayıs 2018, 17:19

bu tür gruplar yasal ve şeffaf değil, dolayısıyla işte böyle adam kayırma yaparlar. doğrudan emniyet müdürlüğüne bildirmek doğru olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu