REKLAMI GEÇ

Zeytinköy’de patlama: 2 yaralı

Zeytinköy’de patlama: 2 yaralı

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan bir apartta meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2018 Perşembe, 20:12

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi, 5021 sokakta bulunan bir apartta saat 19.45 sıralarında büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi.

Apartta patlamanın meydana geldiği odada bulunan Mikail Şentürk ve Kadriye Gökmen yaralandı. Şentürk’ün patlamanın ardından balkondan atladığı, Gökmen’in ise üzerine cam düştüğü öğrenildi. Çevredekilerin ihbarıyla kısa süre içinde olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Mikail Şüntürk’ü Denizli Devlet, Kadriye Gökmen’i ise Özel Cerrahi Hastanesi’ne kaldırdı, itfaiye ekipleri de patlama sonrası başlayan yangına müdahale etti.

Ekipler kısa süre içinde yangını kontrol altına aldı.

PATLAMANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
İlk bilgilerde sıkışan doğalgazın neden olduğu öne sürülen parlama ve ardından gelen patlamanın, başka bir nedenle de çıkmış olabileceği ifade edildi.

İRANLI KADIN TAVŞANLARI İÇİN AĞLADI
Aynı apartta kalan İranlı bir aile de patlama ve ardından başlayan yangın nedeniyle zor anlar yaşadı. İranlı kadın, dumandan etkilenen tavşanları için gözyaşı döktü.
Ekipler, patlamanın nedeninin belirlenmesi için araştırmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu