REKLAMI GEÇ

Denizli trafiğinde kara noktalar

Denizli trafiğinde kara noktalar

Denizli merkezde trafik kazalarının en fazla Çiğdem Caddesi, Hasan Gönüllü Bulvarı, Kazım Kaynak Caddesi ve Acıpayam karayolu üzerinde meydana geldiği belirlendi. Kazalara neden olarak ise, sürücülerin kavşakları yaklaşırken araçlarının hızını azaltmamaları, yakın takip ve yayaların araçlara ilk geçiş hakkını vermemeleri gösteriliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Ekim 2013 Cumartesi, 11:14

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi’nin verilerine göre, 18-24 Ekim tarihleri arasında kent merkezinde 24’ü yaralamalı, 32’si maddi hasarlı 56 trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların en fazla görüldüğü yerler Çiğdem Caddesi, Hasan Gönüllü Bulvarı, Kazım Kaynak Caddesi ve Acıpayam karayolu oldu.

Yetkililer, anılan yerlerde meydana gelen trafik kazalarının başlıca nedenini “sürücülerin kavşaklara yaklaşırken kullandıkları araçların hızını azaltmaması, yakın takip ve yayaların araçlara ilk geçiş hakkını vermemesi” olarak sıraladı.
Denizli kent trafiğinin “kara noktaları” olarak dikkati çeken bu güzergahlarda kontrollerin sıkı bir şekilde devam ettiğini belirten yetkililer, sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uymalarının kazaları azaltacağını vurguladı.

CEZA UYGULAMALARI
Bu arada, son bir haftalık denetimlerde 2 bin 933 sürücüye kırımı ışık ve hız ihlali, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşma, park yasağına uymama, emniyet kemeri ve kask takmama, durak harici yolcu almak, muayenesiz araç kullanmak, fazla yolcu taşımak ve arızalı takograf kullanmak gibi nedenlerden dolayı ceza işlemi yapıldı. 164 araç da trafikten men edildi.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 21 Mart 2014, 00:14

Buradan yetkılılere seslenıyorum secım ıcın okadar propagandalar yapıcaklarına ınsanların hayatlarına mal olan durumlarla ılgılensınler kazım kaynak cad uzerınde oturuoruz hergun aynı sebepten aynı noktada kazalar yaşanıyor yola ya ışık koysunlar yada talı yolu kapatsınlar

levent   -  Bağlantı 28 Ocak 2014, 17:27

denizli trafiği gerçekten maganda dolu.özellikle akşam saatlerinde genç züppeler sokaklarda şov yapıyor ve kavşaklardaki polis ekipleri resmen izliyor.en berbat trafiği olan bi il diyebilirim.

semih baykal   -  Bağlantı 27 Ekim 2013, 13:10

bu kazaları önlemek için önce sürücü öğretmenlerini kontrola alıp onlara bu kuralları öğretmek lazım encok hatayı onlar yapıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı