REKLAMI GEÇ

Hız limitleri yeniden düzenlendi

Hız limitleri yeniden düzenlendi

İl Trafik Komisyonu şehir merkezindeki bazı ana arter ve caddelerdeki hız limitlerini yeniden düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 16:14

19 Şubat 2014 tarih ve 28918 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanuna bağlı yönetmelikte yapılan değişiklik doğrultusunda 06.03.2014 tarih ve 2014/02 sayılı İl Trafik Komisyon Kararı ile şehir merkezinde araç sınıfları ayrı ayrı olmak üzere hız limitleri yeniden düzenlendi. 

ic-2

Buna göre; Ankara Yolu (Güzelköy Köprülü Kavşağı-Üçgen Kavşağı arası), İzmir Yolu (Üçgen Kavşağı-Kumkısık Köprülü Kavşağı arası), Antalya Yolu (Üçgen Kavşağı-Gökpınar Kavşağı arası), Ali Aygören Bulvarı (Askeri Yol) yol güzergâhlarında hız limiti, otomobil ve panelvan sınıfı araçlar 80 km, minibüs-kamyonet-otobüs-kamyon/çekici-motosiklet 70 km, römorklu çekici için 60 km olarak belirlendi.

ic-1

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Askeri Yol-Yusuf Batur Cadde kavşağı arası), Gümüşler Bulvarı (DSİ Kavşağı-Özel Ufuk Lisesi arası), 29 Ekim Bulvarı, Hasan Gönüllü Bulvarı, Ali Marım Bulvarı ve Cinkaya Bulvarı güzergâhlarında ise otomobil, panelvan, minibüs, kamyonet, otobüs, kamyon/çekici ve motosiklet için 70 km, römorklu çekiciler için 60 km hız limitine uyulması gerekiyor. Şehir merkezinde düzenleme yapılmayan diğer tüm cadde ve güzergâhlarda ise hız limiti 50 km olarak uygulanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı