REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş, Yerli Malı Haftasını çocuklarla kutladı

Başkan Özbaş, Yerli Malı Haftasını çocuklarla kutladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yerli Malı Haftası’nda çocuklarla birlikte oldu. Sakarya İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe katılan Özbaş, çocuklarla bol bol sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 17:41

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde kutlanan Yerli Mali Haftası’nı, çocuklarla birlikte kutladı. Sakarya İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerinin yaptığı etkinlik davetini kırmayan Başkan Özbaş, çocuklarla bol bol sohbet edip, yerli malı haftasının önemi konusunda paylaşımlarda bulundu.

Tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ”yerli malı kullanmanın önemi” vurgulandığı Yerli Malı Haftası’nda öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Özbaş, “İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanması tutumlu olmaktan geçer. Tüketilecek ürünleri ülkemizde üretilen ürünlerden seçersek ülkemizin zenginliklerinin artmasına destek sağlayabiliriz” dedi.

Öğrencilik yıllarına tekrar gittiğini belirten Başkan Özbaş, “İlkokul dönemlerimizde büyük bir heyecanla beklerdik Yerli Malı Haftası’nı. Evimizden getirdiğimiz yiyecekleri arkadaşlarımızla hep birlikte yemenin farklı bir tadı vardı. Bugün Sakarya İlkokulu 2/B sınıfına misafir olarak o güzel günlerimizi tekrar yaşadık. Nazik ev sahipliği dolayısıyla Serap Doğaner hocamıza ve velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı