REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş’tan hoşgeldin yemeği

Başkan Özbaş’tan hoşgeldin yemeği

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nda eğitime başlayan öğrencilerle hoş geldin yemeğinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2018 Cuma, 08:31

Sarayköy Belediyesi tarafından Şehit Hüseyin Kuş Parkında düzenlenen Hoş Geldin Yemeğine Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın yanı sıra Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yemekte bulunan öğrencilerle yakından ilgilenen ve tek tek sohbet etmeye çalışan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Eğitimleriniz için şehirlerinizden, ailelerinizden kopup bizim ilçemize geldiniz. Sizleri burada görmek bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü ilçemizi eğitimlerinizi arttırmak, yeni bilgiler öğrenmek için seçtiniz. Bu da ilçemizi eğitim şehri olma yolunda büyük bir yol kat ettiğimizi gösteriyor. Burada bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olursa biz her zaman sizlerin yanında olacağız” dedi.


Diğer taraftan Başkan Özbaş, öğrencilere Sarayköy tarihi ve bilgilerinin yer aldığı Milli Mücadele’de Sarayköy Hatıralarım, Öğretmenlerin Hatıralarında Tırkaz Köyü kitabını ve Sarayköy Türküleri cd’sini hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı