REKLAMI GEÇ

Başkan’dan personele yemek

Başkan’dan personele yemek

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, belediye personeliyle yemekte bir araya geldi. Yoğun tempoyla çalıştıklarını, ancak hizmet isteklerini yerine getirebilmeleri için daha çok çalışmaları gerektiğinin mesajını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2016 Salı, 11:50

Sarayköy Belediyesi’nin çok amaçlı salonunda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Aktım, Sarayköy Belediye Meclis Üyesi Engin Gültekin, daire müdürleri, personel ve aileleri katıldı.

Başkan Özbaş, yemekte yaptığı konuşmada, dolu dolu geçen bir yılın ardından hem çalışmaları değerlendirmek hem de iş yoğunluğundan biraz sıyrılarak ailelerimizle birlikte güzel vakit geçirmek amacıyla bu kaynaşma yemeğini düzenlediklerini söyledi.

Yapılanlara rağmen Sarayköy’ün daha çok hizmete ihtiyaç duyduğunu kaydeden Özbaş, “Sarayköy’ün kronikleşmiş sorunlarına çözüm üretmek için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştık. Daha yapacak çok işimiz var. İlçemiz için belirlediğimiz hedeflere koşarak ilerlemek zorundayız. Sizler sahada çok daha fazla yoruldunuz. Sarayköy artık eskisi gibi değilse buradaki en büyük pay siz çalışma arkadaşlarımındır. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı