REKLAMI GEÇ

BAŞKANI OYNATAN TÖREN

BAŞKANI OYNATAN TÖREN

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, öğretmenler gününü gündüz törenleri ile bitirmedi gece eğlence düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 13:59

Sarayköy’de Öğretmen Günü farklı kutlandı. Gün içinde çeşitli etkinliklerle hatırlanan öğretmenler akşam da büyük bir eğlencenin parçasıydı.

İlçedeki emekli ve belediyenin açtığı kurslarda görev alan öğretmenler için eğlence düzenlendi. Gençlik Merkezi bünyesindeki kurslanda eğitim alan öğrenciler ve velileri de bu eğlenceye davet edildi.

Gece sonunda öğretmenler öğrencileri ile karşılıklı oynadı, bu tempoya Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti.

Belediye çok amaçlı salonunda düzenlenen Öğretmenler Günü gecesinde Başkan Özbaşın eşi Esin Özbaş tüm konuklarla tek tek ilgilendi. Yemeğin ardından Gençlik Merkezi öğretmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan program izlendi.

Gecede konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri’nin açılışı ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘e de Başöğretmenlik unvanı verildi. Öğretmenler günü ise ülkemizde 1981 yılından beri 24 Kasım’da kutlanıyor. Ne güzel, ne mutlu devlet büyüklerimiz bu güzel günü öğretmenlerimize armağan etmiş ve bizlerde kutluyoruz. 365 gün öğrenmek, öğretmek hepimizin görevi ama yılda bir kere bile olsa sizlerle beraber olabilmek, sizlerin elini öpebilmek, güzel dualarınızı alabilmek ve güzel önerinizden faydalanabilmek bizler için çok önemli. İyi ki varsınız. Ben bu vesileyle başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Eğitime ve eğitim alanlarına çok önemsediklerini belirten Başkan Özbaş, “ Sizler bizim gelecek nesillerimizin ışıklarısınız. Eğitimin her zaman destekçisiyiz. Ne zaman bize ihtiyacınız olursa biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Konuşmanın ardından 24 Kasım oratoryo gösterisi sunuldu. Daha sonra Edebiyat Kulübü öğrencileri günün anlam ve önemine dair şiirler okudu, işaret dili öğrencileri şarkılarla sunum yaptı. Tiyatro kulübü öğrencileri ise öğretmen ve öğrencilerin anlatıldığı gösteri sahneledi. Programın sonunda törene katılan tüm öğretmenlere Başkan Özbaş, plaket takdim etti. Kapanışta ise Başkan Özbaş, öğretmen ve öğrenciler karşılıklı oynadı.

Sarayköy Belediyesi gündez etkinliklerinde de ilçedeki tüm öğretmenlere flash bellek hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı