REKLAMI GEÇ

Burak Üsteğmen 13 gündür bulunamıyor

Burak Üsteğmen 13 gündür bulunamıyor

Sarayköy’de 3 arkadaşıyla birlikte bindikleri botun alabora olması sonucu Büyük Menderes Nehri’ne düşerek kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz, aradan geçen 13 güne rağmen bulunamıyor. Arama çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2015 Pazar, 11:57

Kara Pilot Üsteğmen Burak İz, 3 Şubat günü izinli olarak geldiği memleketi Sarayköy’de 3 arkadaşıyla birlikte ördek avı için botla Büyük Menderes Nehri’ne açılmıştı. Ağaç dalına takılan botun alabora olması sonucu, 3 arkadaşı yüzerek kurtulmayı başarmış, ancak Üsteğmen Burak İz, akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

Burak Üsteğmen’i bulmak için başlatılan arama çalışmaları 13 gündür sonuç vermedi. Her ihtimal değerlendirildi, Büyük Menderes Nehri karış karış tarandı. Ancak Burak Üsteğmen’in izini rastlanamadı.

Çalışmalar yeni bir umutla bugün de başladı. Arama çalışmalarına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Jandarma Arama Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE), Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Muğla’dan gelen deniz polisi ekipleri katılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı