REKLAMI GEÇ

Burak Üsteğmen bulunamıyor

Burak Üsteğmen bulunamıyor

Sarayköy’de, Büyük Menderes Nehri’ne açıldığı lastik botun ağaç dalına takılıp, alabora olması sonucu akıntıya kalıp, gözden kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz’i arama çalışmaları 3. gününe girdi. Burak Üsteğmen, halen bulunamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2015 Perşembe, 11:14

Ördek avı için 3 arkadaşıyla birlikte Büyük Menderes Nehri’ne açılan Burak Üsteğmen, botun alabora olması sonucu kaybolmuştu. Olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen Üsteğmen Burak İz’i arama çalışmalarından sonuç alınamadı. 

ic-1

Dün akşam havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı. Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya ve Denizli İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Yıldız da olay yerine gelerek arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ic-3

EŞİ FENALAŞTI
Kayıp Üsteğmen Burak İz’in öğretmen eşi Sinem İz, her ikisi de emekli öğretmen olan kayınpederi Halil İz ve kayınvalidesi Ulviye İz ile olay yerinde dün gün boyu sazlıkların arasında arama yaptı. Endişe içinde eşinden gelecek bir haber beklemekten bitkin düşen Sinem İz, zaman zaman fenalaştı. Olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadına müdahalede bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı