REKLAMI GEÇ

Define ararken göçük altında kaldılar

Define ararken göçük altında kaldılar

Sarayköy’de define için kaçak kazı yapan iki kişi tünelin çökmesiyle göçük altında kaldı. Göçükten yaralı olarak kurtulan Murat Solak’ın haber vermesiyle olay yerine gelen güvenlik güçleri, toprak altından Kemal Demiray’ın cesedini çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 18:10

Sarayköy’ün Tekke Mahallesi’nde, defineciler göçük altında kaldı. İddiaya göre, 51 yaşındaki Kemal Demiray ile 43 yaşındaki Murat Solak, ormanlık bir alanda define bulunmak için kazılara başladı. Yaklaşık bir haftadır kaçak olarak kazı yapan iki arkadaş, bugün bir kez daha aynı umutlarla bölgeye gitti.

Kazı yaparken meydana gelen göçük nedeniyle Solak ve Demiray, toprak altında kaldı. Göçükten kendi imkanlarıyla kurtulan Solak’ın haber vermesiyle olay yerine jandarma görevlileri geldi. Murat Solak, yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Göçük meydana gelen yerdeki toprağın temizlenmesiyle Kemal Demiray’a ulaşıldı. Ancak Demiray’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aydın’ın Kuyucak ilçesinden olduğu öğrenilen Demiray’ın cenazesi, otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Olayla ilgili soruşturmaya da başlandı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı