REKLAMI GEÇ

Özbaş’tan kadınlara jest

Özbaş’tan kadınlara jest

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki kadın esnaflar ile seralarda çalışan kadınları ziyaret etti, günlerini kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 16:26

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçedeki kadın esnafları ziyaret etti, hat sanatı ile isimleri yazılmış tabak hediye etti. Başkan Özbaş, yolda karşılaştığı kadınlara karanfil verdi.

İlçedeki seraları da ziyaret eden Başkan Özbaş, kadın çalışanların gününü kutladı, birlikte yemek yedi, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Özbaş, “Tüm kadınlarımız bizim için değerlidir. Üzerlerinde çok fazla sorumluluk olan kadınlarımız hem iş hayatında başarılı olmaya hem de aile içinde düzeni sağlamaya çalışıyorlar. Tarımın kalkınması için tarlalarda, ekonominin kalkınması için işyerlerinde, aile düzeni sağlamak için ise evlerinde çalışan kadınlarımızın 365 gün olan değerleri 1 güne sığdırılamayacağını buna rağmen kadınlarımızın bu özel gününü en güzel şekilde kutlamak için kapı kapı geziyoruz. Etkinliklerimiz akşam saatlerinde de devam edecek. İlçe sınırlarına bağlı mahallelerden 350’e yakın hanım kardeşimizin katılımıyla sinemaya etkiliği düzenliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı