REKLAMI GEÇ

Alevî-Bektaşi vatandaşlar için iftar yemeği

Alevî-Bektaşi vatandaşlar için iftar yemeği

Sarayköy Belediyesi tarafından ilçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşlara Muharrem ayının 8. gününde iftar yemeği verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2017 Cuma, 12:33

Sarayköy Belediyesi 2014 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği ilçedeki Alevî-Bektaşî vatandaşlara yönelik verilen Muharrem ayı iftar yemeğini bu yıl Atatürk Mahallesi’nde düzenledi. 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Atatürk Mahallesi’ndeki vatandaşların isteği olan park müjdesini verdi.

Muharrem ayı iftar yemeğinin bu yıl 4.’sünü düzenlediklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu mübarek günde neredeyse tüm mahallemizin katılmasından memnun oldum. Allah sizden razı olsun. İnşallah seneye daha güzel şartlarda üst yapılarımızda bittikten sonra daha nezih bir ortamda burada 5.’sini düzenleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Birlik ve beraberliğin her zaman daim olması gerektiğine değinen Başkan Özbaş, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi bu devlet, bu millet dünya durdukça ilelebet yaşayacak ve ilerleyecekse önce birbirimize sımsıkı sarılıp, bu özel coğrafyada hep beraber olmamız lazım. Allah birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi daim etsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı