REKLAMI GEÇ

Sarayköy’e tenis kortu

Sarayköy’e tenis kortu

Sarayköy Belediyesi tarafından ilçeye ilk tenis kortu sahası yapıldı. Hizmete açılan sahada tenis kursu alan gençlerle spor yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköylü gençlerimizin tenis müsabakalarına katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 17:19

Her alanda olduğu gibi spor alanında da bir ilkin gerçekleştirildiği Sarayköy’de, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın girişimleriyle ilçe ilk tenis kortu sahasına kavuştu.

Sarayköy halkının öncelikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda projelerini geliştiren Sarayköy Belediyesi, ilçenin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanında spor, kültür ve eğitim alanında da hizmetlerini hızla devam ettiriyor. Gençlerin yoğun isteği üzerine Sarayköy Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bahçesine Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tenis kortu sahası yapıldı, gençlerin raketleri ve topları da karşılandı.

Hizmete açılan tenis kortu sahasındaki tenis kursu eğitimine katılan Başkan Özbaş, gençlerle birlikte tenis oynadı. Başkan Özbaş’ı küçük hayranları yalnız bırakmadı, slogan atarak destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı