REKLAMI GEÇ

Özbaş’tan pazaryeri sözü

Özbaş’tan pazaryeri sözü

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Karakıran Mahallesi’nde buluştuğu vatandaşların pazaryeri talebini geri çevirmedi, anında talimat vererek Nisan sonuna kadar kapalı pazaryerinin yapılması talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2017 Cuma, 10:10

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Özbaş, Karakıran ve Kumluca Mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu.

Karakıran Mahalle’sinde 3 yıllık hizmetleri anlatan Özbaş, kapalı pazar yeri çalışmalarını anlattığı sırada vatandaşlardan talep geldi. Vatandaşlar pazarın kurulacağı ve düğünlerinin yapılabileceği yer istedi.

Talebi alır almaz telefonla ilgili kişileri arayan Başkan Özbaş, nisan sonuna kadar pazar yerinin yapılacağı sözünü verdi.

16 Nisan’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirmede de bulunan Özbaş, “16 Nisan’da yapılacak olan seçim Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli’nin seçimi değil, sistemin seçimidir. 16 Nisan’da ne karar çıkarsa çıksın başımızın üstüne” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı