REKLAMI GEÇ

Sarayköy-Babadağ Yolu’nda feci kaza

Sarayköy-Babadağ Yolu’nda feci kaza

Sarayköy-Babadağ Yolu’nda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazanın ardından tam bir can pazarı yaşandı. Otomobilde sıkışan yaralılar dakikalarca kurtarılmayı bekledi, sağlık ve itfaiye ekipleri uzun uğraşların ardından yaralıları hastaneye taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2017 Cumartesi, 11:43

Erkan Çelebi yönetimindeki 48 N 1116 plakalı otomobil ile Ahmet Acar’ın kullandığı 20 PN 152 plakalı otomobil, Sarayköy-Babadağ Yolu üzerinde kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobiller yol kenarına savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada, otomobillerin sürücüleri Erkan Çelebi ve Ahmet Acar ile araçlarda bulunan Ümit Çoban, Tahsin Akar ve Mehmet Sürgücü yaralandı.


Hurdaya dönen otomobillerde sıkışan yaralılar, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kaza-kırım ekipleri tarafından uzun uğraşların ardından kurtarıldı, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralılar ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücülerinin durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı