REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi Haver Zemin Kaplan’a tekerlekli sandalye verdi

Sarayköy Belediyesi Haver Zemin Kaplan’a tekerlekli sandalye verdi

Sarayköy Aşağı Mahalle’de yaşayan ve yaklaşık 10 yıldır tek başına dışarıya çıkamayan 67 yaşındaki Haver Zemin Kaplan’a Sarayköy Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Başkan Özbaş, ilçedeki tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 10:41

Sarayköy Belediyesi ihtiyaç sahibi olan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Aşağı Mahalle’de oturan ve ortopedi rahatsızlığı bulunan 67 yaşındaki Haver Zemin Kaplan, 10 yıldan buyana çocuklarının desteği ile dışarıya çıkabiliyor ve ihtiyaçlarını görebiliyordu.

Kendi başına işlerini yapmak isteyen Kaplan, Sarayköy Belediyesi’ne çocuklarıyla gelerek akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Kısa zamanda talebine cevap verilen Kaplan’ın tekerlekli sandalyesini Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, teslim etti.

Kaplan’ın evine giden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, tekerlekli sandalyeyi Kaplan’a teslim etti. Başkan Özbaş, “ Haver teyzem artık isteğinde dışarıya kendisi çıkıp gezebilecek. Onun bu isteğini yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Her sıkıntısında biz yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece Haver teyzemin değil tüm Sarayköylü hemşerilerimizin yanındayız” dedi.

Akülü tekerlekli sandalye için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür eden 67 yaşındaki Haver Zemin Kaplan, “ Dışarıya çocuklarımın yardımıyla çıkıyordum. Onları da işlerinden alıkoyuyordum. Sarayköy Belediyemiz tarafından bana verilen tekerlekli sandalye ile istediğimiz yere istediğim zaman gidebileceğim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı