REKLAMI GEÇ

Esnafın dikkati yol kenarındaki cesedin sırrını çözdü

Esnafın dikkati yol kenarındaki cesedin sırrını çözdü

Sarayköy’de kadına çarpıp ölümüne neden olanları, esnafın dikkati yakalattı. Sanayiye araçlarını göstermeye giden ve “Gece bir şeye çarptık diyen” iki gençten olayla ilgili haberleri okuduğu için şüphelenen esnaf, jandarmaya ihbar etti. Jandarma ekipleri iki genci de gözaltına aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2017 Pazartesi, 19:46

Sabah erken saatlerde yolda temizlik yapan karayolları ekipleri tarafından bir kadın cesedi bulunmuş, yapılan incelemenin ardından 50 yaşındaki Ulviye Yılmaz’ın kazaya kurban gittiği anlaşılmıştı.

Jandarma, olay yerinde yaptığı incelemede çarpan araca ait parçaları da bulmuş, soruşturmayı da bu doğrultuda başlatmıştı.

“GECE BİR ŞEYE ÇARPTIK”
Jandarma soruşturmayı sürdürürken, iki genç sanayiye giderek bir esnafa aracı gösterdi. M.E. ve H.Ç. esnafa, “Gece bir şeye çarptık ama ne olduğunu bulamadık. Domuz olduğunu ve kaçtığını düşündük, aracımıza bakar mısın?” dedi.

“ESNAFIN DİKKATİ YAKALATTI”
Gün boyu Sarayköy’de bir kadın cesedi bulunduğu yönündeki haberleri okuyan esnaf, iki genci oyalarken, durumu jandarmaya bildirdi. Kısa süre içinde işyerine gelen jandarma ekipleri, iki genci gözaltına aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı