REKLAMI GEÇ

Sarayköy ikinci TOKİ konutları için hazırlanıyor

Sarayköy ikinci TOKİ konutları için hazırlanıyor

Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 410 konutlu Sarayköy Toplu Konut projesi kayıt süresi tamamlandı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 410 konut kayıtlarının tamamının dolduğunu, taleplerin sürmesi nedeniyle 2. TOKİ konutları çalışmasının başladığın açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2017 Perşembe, 17:39

Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından sosyal donatılar ve ticari komplekslerin yer aldığı 410 konut projesi için başvuru süreci tamamlandı. Proje kapsamında Sarayköy’ün Trafo Mahallesi’nde inşa edilecek olan 122 m2’lik 3+1 konutlar ile 85 m2’lik 2+1 konutlara sadece Sarayköy halkı değil, Denizli nüfusuna kayıtlı vatandaşlar da yoğun talep gösterdi.

Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kayıt işlemlerinde 410 konutun tamamının dolduğu ve kayıt için taleplerin devam ettiği belirtildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, TOKİ konutlarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, ikinci TOKİ konutları projesinin de başlatılacağını söyledi.

Başkan Özbaş, “İlçe halkının ekonomik durumuna göre optimize olabilecek ödeme olanakları ile imkanı olmayan vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan projeye başvurular başladığı günden son güne kadar yoğun ilgi gördü. Hala Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne TOKİ konutları için gelen vatandaşlarımız bulunuyor. Yoğun ilgi gösteren Denizli halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların göstermiş olduğu yoğun talep üzerine yeni girişimlerde bulunacaklarını açıklayan Başkan Özbaş, “Sarayköy’e kazandırmak üzere 2. etap TOKİ konutları projesi için girişimlerde bulunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı