REKLAMI GEÇ

İmkansızı başardı, ortaya bu şaheseri çıkardı

İmkansızı başardı, ortaya bu şaheseri çıkardı

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Aysun Tuncer, ebru kursu için belediye tarafından tahsis edilen binayı inanılmaz yöntemler kullanarak boyadı. Kimsenin ulaşamadığı duvara resim çizmek için vileda sopalarını birleştiren Tuncer, imkansızlıklar içinde ortaya bir şaheser çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2017 Pazar, 11:55

Sarayköy Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ilçede ebru kursu açıldı. Kursiyerlerin rahat bir ortamda eğitim alabilmeleri için Sarayköy Belediyesi tarafından bina tahsis edildi.

HOCA VE KURSİYERLER HAREKETE GEÇTİ
Binanın boya ve bakımı için kurs hocası Aynur Tuncer ile kursiyerler harekete geçti. Kendi imkanlarıyla binayı güzelleştirmeye çalışan Tuncur ve öğrencileri çok özel bir çalışmaya imza attı.

BİR DUVARA ULAŞAMAYINCA
Tuncer, merdivenlerin üst kısmında bulunan duvarı da renklendirmek istedi, ancak ulaşması imkansızdı. Yılmayan Tuncer, iki vileda sopasını birleştirdi, ucuna da fırçayı monte etti. Uzun uğraşların ardından ulaşılamayan duvara Atatürk, Türk Bayrağı ve gençleri resmeden Tuncer’in çabası ve ortaya çıkan sonuç büyük takdir topladı.

HAYRETLE İZLEDİLER
Kursiyerler, hocalarının imkansızı başardığı anlara an be an tanıklık etti. Çalışmanın tamamlanmasının ardından ebru kursu için Sarayköy Belediyesi tarafından tahsis edilen bina hazır hale getirildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çalışmanın tamamlanmasının ardından kursiyerleri ziyaret etti, başarıları için kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı