REKLAMI GEÇ

Sarayköy TOKİ ihalesi yapıldı

Sarayköy TOKİ ihalesi yapıldı

Sarayköy’ün Gerali Mahallesi’ne TOKİ tarafından yapılacak 403 konut ve ticaret merkezinin ihalesi gerçekleştirildi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gerek ekonomisi, gerek alt yapısı ve şehirciliği ile Sarayköy ülkemizin örnek şehirlerinden biri olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2017 Çarşamba, 10:20

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş öncülüğünde ilçeye Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak sosyal donatılar ve ticari komplekslerin yer aldığı 403 konut projesi başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından ihale gerçekleştirildi.

Sarayköy halkının yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun talep gören TOKİ konutları Gerali Mahallesi Trafo Mevkii’ne inşa edilecek. 122 m2’lik 3+1 konutlar ile 85 m2’lik 2+1 konutların yapımı için gelecek günlerde yer teslimi yapılacağını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Başvurular başladığı günden bu yana konutlarımıza yoğun bir talep geldi. Biz de vatandaşlarımızın yoğun talebini öncelik vererek yeni bir konut projesi yapımı için TOKİ ile birlikte çalışmalar yapmaya başladığımızın müjdesini de vermek istiyorum” dedi.

Yoğun ve meşakkatli bir çalışmanın ardından geçen hafta içinde TOKİ konutlarının ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Başkan Özbaş, “403 konut ve ticaret merkezi için ilk olarak yer teslimi yapacağız, ardından da temel atılacak. Umut ediyorum, 2 yıl içerisinde vatandaşlarımız yeni konutlarına sahip olacaklar. Büyüyen Sarayköy de yeni bir yerleşim alanına kavuşmuş olacak. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz” diye konuştu.

SARAYKÖY’Ü BÜYÜTECEK YENİ BİR PROJE
Sarayköy’ü büyüten projelere tek tek başladıklarını ifade eden Başkan Özbaş, “Gençlik merkezi, kapalı pazar yeri, kültür merkezi ve alt yapı çalışmalarımız gibi birçok projemiz gerçekleşiyor. TOKİ konutları ile birlikte Sarayköy’ü büyütecek, yeni bir Sarayköy inşa edecek projemizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu gururu bize yaşatan tüm Sarayköylü hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

TOKİ konutlarına Sarayköy’den olduğu gibi Denizli’den de çok talep glediğini belirten Başkan Özbaş, “Sarayköy büyüyor, gelişiyor. Sarayköy Denizli’ye çok yakın yerleşim birimi. ‘Şehir de ne varsa bütün imkanları geç kalmış olmasına rağmen Sarayköy’e yaşatmaya sağlamaya başladınız’ diyerek Denizli’nin birçok ilçesinden vatandaşlarımız buradan konut almak için girişimde bulunuyorlar” dedi.

“SARAYKÖY ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ ÖRNEK ŞEHİRLERİNDEN BİRİ OLACAK”
Sarayköy’ün hak ettiğini alacağını belirten Başkan Özbaş, “Sarayköy Ege’nin parlayan yıldızı olacak. 3-5 yıl içinde bu bölgenin en önemli yerleşim alanlarından biri olacak. Gerek ekonomisi, gerek alt yapısı ve şehirciliği ile Sarayköy ülkemizin örnek şehirlerinden biri olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı