REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de larva mücadelesi

Sarayköy’de larva mücadelesi

Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Birimi ekipleri, vatandaşların rahat bir yaz geçirmeleri için 997 hektar alanda sivrisinek, ergin ve larva mücadelesi başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2017 Perşembe, 11:03

Sarayköy Belediyesi Veterinerlik Birimi ekipleri yaz mevsiminde halkın mağdur olmaması ve rahat bir yaz geçirebilmeleri için sivrisinek ve larva ile ilgili yoğun bir çalışma başlattı.

İlçenin 32 mahallesinde toplam 997 hektarlık alanda sivrisinek, ergin ve larva mücadelesi gerçekleştiren ekipler, yağmur, drenaj ve kanalizasyon hattında sezon boyunca barınabilecek larva ve haşereler ile mücadele çalışmaları gerçekleştirdi.

Sisleme makinesi ve tabletler ile cami, okul tuvaletleri, kanalizasyon girişleri, sulama kanalları, sazlık alanlar, foseptikler, rögarlar, su birikintileri, menholler gibi sivrisinek üreme alanlarında kışlak mücadele yapıldı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy Belediyesi olarak her yıl Mart ayında larva ile mücadele çalışmaları başlatıyoruz. Amacımız yaz aylarında halkımızın özellikle sivrisinek ve karasinek konusunda sıkıntı yaşamamaları” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı