REKLAMI GEÇ

Suriyeliler Sarayköy’ü terk ediyor

Suriyeliler Sarayköy’ü terk ediyor

Sarayköy’de bir grup Suriyelinin Sarayköylü bir genci darp etmesinin ardından büyük olaylar çıkmış, meydanda toplanan yüzlerce Sarayköylü yaşananlara ve Suriyelilere tepki göstermişti. Olayların büyümesini kaymakam, belediye başkanı ve güvenlik güçleri önlemişti. Yaşananların ardından Suriyeliler ilçeyi terk etmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 10:31

19 Mart akşamı 7-8 kişilik Suriyeli bir grup, tartıştıkları bir genci feci şekilde darp etmiş, bu kavga olayların da fitilini ateşlemişti. Kavganın ardından olaya tepki gösteren Sarayköylüler ilçe meydanında toplanmış ve gerginlik tırmanmıştı.

Sarayköy kaymakamı, belediye başkanı ve Denizli’den gönderilen takviye güvenlik güçlerinin devreye girmesiyle tansiyon düşürülmüş, olayların daha da büyümesi önlenmişti.

TEPKİLERİN ARDINDAN SURİYELİLER İLÇEYİ TERK ETMEYE BAŞLADI
Yaşananlar ve ardından gelen tepkiler üzerine ilçede yaşayan Suriyeliler sessiz sedasız eşyalarını topladı ve kamyonlarla ilçeden ayrılmaya başladı. Son gelişmelerin ardından ilçede yaşayan Suriyelilerin bir araya geldiği ve toplantı yaptığı, bu toplantıdan da ilçeyi terk etme kararı çıktığı öğrenildi.

Suriyelilerin nereye gittiği ise açıklanmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı