REKLAMI GEÇ

Valilikten Sarayköy’deki kazayla ilgili açıklama

Valilikten Sarayköy’deki kazayla ilgili açıklama

Türkiye, dün gece saat 01.00’da meydana gelen korkunç tanker kazasını konuşuyor. Denizli Vali Vekili Hakkı Ünal, korkunç kazayla ilgili bilgileri paylaştı. Valilik açıklaması, kazanın oluş şekliyle ilgili sır perdesini de ortadan kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2017 Salı, 15:37

Denizli-İzmir Karayolu, Sarayköy girişinde yakıt tankeri, TIR ve Fransa’dan tatil için Denizli’ye gelen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu özel aracın karıştığı kaza meydana gelmişti.

Vali Vekili Hakkı Ünal imzasıyla kaza ile ilgili bilgi notu paylaşıldı. Açıklama, kazanın oluş şekliyle ilgili kafalardaki soru işaretlerini de kaldırdı.

TANKER ÖNCE ÖZEL ARACA, SONRA TIR’A ÇARPMIŞ
Valilikten yapılan açıklamada, saat 01.00 sularında Aydın-Denizli yolu (Sarayköy Depaş Karşısı) mevkiinde sürücü Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankerinin, Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halinde iken Sarayköy ilçesi km 10+800mt. ye geldiğinde önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı hususi otoya arkadan çarpıp, ardından da Sarayköy’den gelip orta ayıracı üzerinde bekleyen Sarayköy’deki yangına müdahale için iş makinası taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarptığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, “Kazada Melih Diğrek, Hüseyin Avcı, Zeynep Şama ve Efe Şama isimli vatandaşlarımız hayatını kaybetmiştir. Kazada yaralanan vatandaşlarımız; İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerinde tedavileri devam etmektedir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı