REKLAMI GEÇ

Can kurtarmayı öğreniyorlar

Can kurtarmayı öğreniyorlar

Denizli Valiliği ve kaymakamlıklarda görevli personele ilk yardım eğitimi veriliyor. Üç grup halinde acil yardım öğrenecek olan personel, yapacakları hayati müdahaleler ile ihtiyaç duyulduğunda hayat kurtarabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2016 Cumartesi, 10:33

“6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kapsamında iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi amacıyla bir dizi eğitimden geçirilen valilik ve kaymakamlık personeline, bu kez de ilk yardım eğitimleri veriliyor.

8 Haziran’da başlayan eğitimler 14 Haziran’a kadar devam edecek. Sabah 10.00-12.00, öğleden sonra 14.00-16.00 saatleri arasında üç grup halinde verilen eğitimler, valilik konferans salonunda gerçekleştiriliyor.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Dr. Zeliha Yıldırım tarafından verilen eğitimlerde; valilik ve kaymakamlık personeline acil müdahalede yapılması gerekenler, kalp masajı ve suni solunum gibi hayat kurtaracak bilgiler veriliyor. Teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimlerin ardından personele sertifikaları verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı