REKLAMI GEÇ

Gıda güvenliğini öğrendiler

Gıda güvenliğini öğrendiler

Sarayköy’de düzenlenen “İşletmelerde Önce Sağlık ve Gıda Güvenliği” kurslarına katılan 175 kursiyere sertifikaları verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 10:26

Sarayköy İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından “İşletmelerde Önce Sağlık ve Gıda Güvenliği” kurslarında eğitimlerini tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Sarayköy’de düzenlenen törene Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Yılmaz Erkaya, müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe müdürleri, STK temsilcileri, kursiyerler ve yakınları katıldı.

Sarayköy Kaymakamlığı, Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı “Teknik Destek Programı” kapsamında hazırlanan proje ile 16-18 Ekim 2017 tarihleri arasında Güney Ege Kalkınma Ajansı Proje Eğitmeni Gıda Mühendisi Volkan Sabah tarafından verilen eğitimlere, Sarayköy’de faaliyet gösteren kahvehane, toptan gıda satış yeri, unlu mamül satış yerleri, fırın, restaurant, lokanta, fast food, ve cafe işletmecileri yoğun katılım gösterdi.

Eğitimin sonunda 175 kursiyere, düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı