REKLAMI GEÇ

Hedef Türkiye şampiyonluğu

Hedef Türkiye şampiyonluğu

Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, bu yıl hedef olarak Türkiye şampiyonluğunu seçti. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da, topluluğu ziyaret ederek, desteklerinin eksizsiz süreceğinin mesajını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 09:23

Sarayköy Atatürk Ortaokulu, 24 Mayıs İlkokulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 114 öğrencinin oluşturduğu Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, 13 Şubat’ta yapılacak olan Halk Oyunları Denizli İl Yarışması için hazırlıklarını sürdürüyor. Topluluk, çalışmaları sırasında ziyarete gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a, yarışma için hazırladıkları kareografiyi sundu.

Halk Oyunları Topluluğu’na sponsorluğu sürdüreceklerini belirten Özbaş “Zeybek oyunları bölgemizin vazgeçilmez kültürüdür. Yüzyıllardır en iyi şekilde yaşatılmış ve kendine has özellikleri korunmuştur. Ömür Günay Hocamız, yardımcı hocalarımız ve öğrenci kardeşlerimiz Sarayköy’de bu geleneğimizi yaşatmak ve daha iyi yerlere getirmek için çalışıyorlar. Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak hem bu kültürün yaşatılması hem de bu kardeşlerimizin tüm Türkiye’de bilinen ve örnek alınan bir ekip olması için her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı